Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dioda na vaze vzduchu k cemu?

Od: jyri* odpovědí: 5 změna:
Ahoj lidi dnes sem si zakoupil vuz skoda octavia 1.9tdi 66 kw doma jsem kontroloval ted motor a vsiml jsem si ze na konektoru co ma byt zapojena vaha vzduchu je nejaka usmernovaci dioda prelepena izolackou z jakyho duvodu ji tam predchozi majitel dal?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Řekl bych, že mu odešla váha, tak jednotku "obechcal" aby nemusel kupovat novou a měla nějakou stálou (i když úplně špatnou) hodnotu.

jyri*
hodnocení

ještě podotýkám pán mi tvrdil že je auto čiplé na spotřebu na cca 69-70kw a že je zaslepený EGR

hodnocení

0x

ta dioda je supr věc spolehlivě to nahradí váhu vzduchu a dokonce to od spoda na ní líp jede sám to mám na svý oktě odskoušený jezdil sem na to půl roku jedinou podmínkou je právě zaslepenej EGR ventil

více o tom zde : dieselpower.cz/...

gumid

hodnocení

0x

KDyz se zaslepi EGR ventil , tak tou diodou jde ocurat vaha vzduchu a auto pry lip jezdi. Takovy tuning za 5kc. Proto asi ti rekl , ze je to nyni 70kw

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]