Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špinavé svíčky

Od: tothgyomber odpovědí: 9 změna:
Říkal jsem si proč auto nejede ani po nastavení vůle na ventilech, vytáhl jsem svíčky a jedna mě úplně zaskočila. Viz obrázek. Značí to snad něco?
Špinavé svíčky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumid
hodnocení

2x

Kdyby nepálil válec, tak je mokrá černá a zakarbonovaná.

Tahle pálí, ale je ve válci kde je tato svíčka voda - únik chlad. kapaliny

Na nové svíčce to začne zlatým popraškem na elektrodě a tohle je až za několik km.

fik
hodnocení

0x

Podle toho co jsem se díval na diagnózu poruch zapalovacích svíček by to měl být průnik chladící kapaliny do válce,údajně to může být i detonačním hořením(špatný předstih)

tothgyomber
hodnocení

Predstih nastavuje ŘJ, zkusím tlaky ve válci.

ju*
hodnocení

0x

No coby, s největší pravděpodobností vám jeden válec nepálí ...a svíčka je v pr.../nebo svíč. kabely.../

tothgyomber
hodnocení

Motor jede na všechny 4.Motor se netřepe a po očištění svíček o dost líp táhne
trtr

Zdravím, to je dost hrůzostrašná svíčka - nespaluje to chladící směs? To auto bude chtít generální prohlídku motoru. pokud jsi autotronik, jak tvrdíš, tak do vezmi na dílnu a zapoj do práce třídu a mistr Vás povede. Co lepší chtít na naučení?

tothgyomber
hodnocení

Jo udělám to, stejně už tam není žádná práce.

hodnocení

0x

To je špinavá svíce?To je svíce odnekud ze smětiště a ne z nmotoru.Vyhodit a dát novou!Něco v motroru není OK,spíše je něco KO,asi jde chl.kap. do onoho válce!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]