Nejste přihlášen/a.
Prodal jsem je po 10ti dnech užívání - měl jsem je na osobním voze a jezdil cesty po silnici (jižní Morava) - pokud nemáte zasněžené kopce, nekupujte.
Hlučné, závaží 30g někdy nestačí, háže to i při jízdě do 90km/h.
Doporučuji na terénní vozy do hor - ovšem jen s přísadou " green diamond".
Záleží jaké máte na mysli-dělají dva druhy! Green Diamant (tyto GD obsahují krystalky křemíku?) jsou vynikající na ledu a sněhu a údajně na nich jezdí všichni taxikáři na Valaších,obyčejné zimáky pak nnwn ,dle nějakých testů nejsou špatné,dle pomlouvačů mají okopírovaný dezén od fy.Nokian!ale je mezi nima rozdíl cca 200.osobně jsem je zavrhl (GD) neboť jezdit v zimě na suchém asfaltu na nich je zbytečnost (poslední roky u nás sníh nebyl,jen poprašek!)
Jsou to levné pneu a tomu taky odpovídá kvalita, proto jsou často vidět na starších či služebních vozech se kterýma by se podle toho mělo jezdit. Zajímalo by mě jak rychle brácha jezdí, jak udržovaným, jak starým vozem když na něj obouvá Vraníky a pak si dovolí na ně svádět všechny potíže.
Osobní zkušenost nemám, ale co vím tak jsou výborné na "hrabačky" ve sněhu kolem vesnice. Na mokré okresky žádný zázrak, to patří spíš k horším a na dálnici jsou vyloženě nevhodné.
Tenhle typ zimy znamená časté námrazy (nad ránem těsně pod nulou a mrholí), tipuju že na námraze taky budou patřit k horším.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.