Vypínání autoradia při rozjezdu

Od: Datum: 12.12.15 11:53 odpovědí: 2 změna: 12.12.15 23:15
avatar

Dobrý den ,poprosil bych o radu. Zakoupil jsem No Name radio s LCD dys. Vše jsem dle návodu zapojil ( doufám,že dobře ).Radio hraje skvěle i MP 3 a 4 .vše je plně funkční, až do doby než se rozjedu.Jakmile se auto " hýbe" ,tak se radio vypíná a zapíná v intervalu cca 5 s.Jakmile zastavím,je vše OK.Nesetkal se někdo s tímto problémem? Vůbec nechápu čím by to mohlo být.Myslel jsem,že to ruší motor.Vyzkoušel jsem za klidu zvýšit otáčky na 3000 a radio hraje.Zkoušel jsem i při vypnutém motoru zpnout rádio,vše jede.Jakmile auto pustím s kopce ( bez nastartovaného motoru),tak se začne vypínat a zapínat.Auto Audi A4 r.v. 2002 ,radio no name,jak jsem psal. předem děkuji za rady


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Od: vernon
Datum: 12.12.15 12:37
Do ISO konektoru jde u vozů koncernu VW signál snímače rychlosti jízdy kvůli funkci autovolume u orig. autorádií. Asi na něj to autorádio blbě reaguje.
Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 12.12.15 22:41
avatar

A který to je kablík? Nebo jde to nějak odrušit,vyrušit.

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.