Tady asi bude veselejší debata, protože každý preferuje nějaký typ pneu. Za mě bych doporučil Good Year Ultra Grip8, Michelin Alpin, Bridgestone Blizzak a dobrou zkušenost mám i s Kléber Krisalp.
Určitě vynechejte Matador, nebo Barum - preferuji sice české výrobky, ale Polarisky kloužou jaxviňa už na mokru.
vernon
Nesmysl, Polaris 3 jsou výborné pneu. Za tu cenu... Ale třeba Michelin Alpine, to je jiné kafe...
No kazdy preferuje sve. Nekdo jezdi couracky po meste tak gumy moc neresi. Nekdo bydli u hor , takze kopce , hodne snehu ... No 80% ceska jezdi na barumkach/savy a , ze by kazdy klouzal to fakt ne xD
Já přemýšlím o michelin crossclimate. Michelinky mi vždycky vydržely dlouho a opravdu málo se sjíždí. Tyhle mají schválený celoroční použití takže člověk nemusí kupovat dvě sady gum. Recenze uživatelů je chválí. Samozřejmě že jsou i názory že je to klasický kočkopes špatný v létě i na sněhu ale těch je menšina. Znám dost lidí s malým nájezdem kilometrů kteří mají trvale obuté zimáky s tím , že se stejně musí každé 4 roky vyhodit a jim to tak tak na ty 4 mm dá. Proti tomu jsou crossclimate pořád ještě lepší volba.
Jsou to.horsi letni a horsi zimni. Ted jsem cetl test dtestu a maji skoro stejne hodnoceni jako polaris. Takze je pristi rok tez vemu. Stejne jezdim jen ve meste / obec. Na lyzovani nejezdim.
V rodině jezdíme Savy a zatím si nemůžeme stěžovat. Za tu cenu celkem slušně drží. Samozřejmě pokud bydlíte na horách, tak to bude chtít něco kvalitnějšího, ale bydlíme na Severu u Ještědu a výraznější problémy nemáme.
Řekl bych ze šli s kvalitou do háje. Kolegovi praskla na dálnici, známému taky. Máme je na sluzebaku, prohlizel jsem je a jsou rozpraskane . Ja uz bych do nich nesel.
danys*
Ty nokiany jsem měl a vůbec jsem nebyl spokojenej. Teď mám Continental Conti Contact a to je jiná liga!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.