Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chci se zeptat, jestli je dobrý nápad vyměnit u předních obrysových (parkovacích) světel obyčejnou žárovku za LED žárovku, jsou tam žárovky w5w patice T10. Myslíte, že bych měl řešit homologaci těch žárovek? Chtěl bych tam dát něco podobného: zbozi.cz/... Ps: Mám na autě denní svícení a v servisu mi řekli, že by ty obrysové žárovky tam neměli být vůbec, když mám to denní svícení, ale mám je tam stejně, snad to nebude velký průser. Díky
Zastaví vás PČR, můžou vás poslat na STK pro kontrolu vozu, kde vám seberou technickou.
Oni v servisu naťukli hřebíček - když máte denní svícení a s tím puštěné parkovačky, je to magnet na policajty - denní svícení nesmí být puštěnou současně...
Co píšou kolegové je sice pravda, ale pokud je svit těch žárovek podobný a výrazně se neodlišuje od klasických, ptám se, jaká je pravděpodobnost, že někdo bude řešit žárovky v parkovačkách. Já myslím, že riziko jejich použití asi nebude příliš velké a možná stojí za to ho podstoupit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.