Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám problém s Felicií. Když chci startovat, tak za cca 5 vtěřin mi začne startovat. Myslel jsem si, že to bude vadnou cívkou ke startéru, ale bohužel není problém přetrvává. Zjistil jsem, když dám na chvíli nabít akumuátor na nabíječku a dám do Felicie zpět a chci nastartovat, tak mi chytne ihned. Ale po cca 5 startu už ne. Mám Baterii 56Ah, napětí po delší době 12.5V. Nevíte čím to může být způsobeno? Napadá mě ještě vadní spínací skříňka.
Děkuji předem za dobré rady. ![]()
Když otevřete haupnu a zkouknete chladič, tak uvidíte čidlo, je napojené na dvou kabílkách. Odpojte kábliky a zkuste nastartovat. Podle toho co píšete, by to mohlo být ono, jestliže odpojíte baterku tak resetujete.
Startér se netočí líně, prostě buď mi startuje ihned, nebo cca po 5 vteřinách a po dalších zkušebních startech vůbec. Startér byl vyndán a odzkoušen, ihned sepl a začal se točit při tom jiskření.
Napětí nekleslo pod 8V, mělo to 10,8V ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.