Nejste přihlášen/a.
Možná nehrozí nic, možná Vám poškozený hodí na krk mnohem větší škodu, než jste způsobil. Tím, že jste ujel, jste si omezil možnost se bránit.
A kdyby to poškozený udělal tak by udělal jen a jen dobře... ikdyž nebylo nic na první pohled vidět neznaměná že se nědělo něco "uvnitř" - prohnutá výztuha nárazníku apod. plasty jsou docela ohebné, mám s tím obdobnou zkušenost - na první pohled nic, a po sundání nárazníku...
jinak, ikdyž je to jen drcnutí tak je to stále ujetí od dopravní nehody
Dneka běžná praxe, obzvláště u hypermarketů. Ještě jsem nikoho neviděl, kdo mi ťuknul do auta, a přední značku mám samej ďolík od závěsu. Ale nebylo to nic velkýho, ten plastovej držák nerupnul, tak se nějak nevášním abych sháněl nějaký kamerový záznamy. Jestli je to jen nějakej lízanec, tak to ani kolikrát člověk hned nepozná, kdopak taky pokaždý než sedne do auta ho poctivě obejde a zkontroluje? Takovejch moc není.
jo jenže pokud nic neodpadlo tak neznamena, že jste mu nezpusobil několikatisicovou škodu.. plast je sice pružný ale lak toho tolik nesnese.. plus to co se odehraje pod ním... a nevím jak řeší pojištovna ujetí od nehody.. jestli to nějak bere v potaz nebo ne.. jinak to bude docela drahá sranda.. otazka je jestli si toho všimne majitel nebo ne...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.