Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou račnu poradíte Ježíškovi

Od: manzelka odpovědí: 7 změna:

Zdravím, Ježišek má v plánu nadělit pod stromeček račnu,... těžký výběr jakou, úhlovou nebo jsou i jiné? Sada s račnou YATO ráčna 1/4" (6,3 mm): 155 mm, s plastovou rukojetí, počet zubů 72 by byla... A teď- při bežné údržbě auta škoda fabii, používáte jakou račnu (velikost, typ)... Děkuji za Vaše rady...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já bych si od Ježíška přál obě velikosti ráčny.

hodnocení

0x

mám gola sadu, koupil jsem další do rodin okolo.. gola-sady.heureka.cz/...

ráčna jednou dobrá velká, jednou zase malá... to samé i velikosti a délky ořechů - není možné koupit jen ráčnu s 5ti ořechy a počítat, že s tím opravím vše...

Kupte běžnou golasadu za 1-2tis a pro běžnou údržbu domácnosti, vozu,... naprosto postačí.

remisak*
hodnocení

0x

Hlavně né na žádné tržnici nebo u Vietnamců.

trtr
hodnocení

0x

Zdravím, upřesněte, co už manžel má? Mám v dílně kufr gola 1/4"+1/2" s ořechy od PowerFix a drží, ale moc využívaná není (je to obdoba značky BGS). Ti co ji mají také, tak tvrdí, že vydrží i velké nasazení, takže úplné ořezávátko to nebude. Určete také rozpočet, pak lze poradit přesněji.

mzxy*
hodnocení

0x

V poměru cena/kvalita jendoznačne vede firma ATX

Já mám teleskopickou ATX za necelé 4 stovky, po vysunutí má asi 45 cm, jinak 30... a na auto a motorky je super

včetně momentového klíče za necelých 7 stoverk

ATX - ATX - ATX

hodnocení

0x

máme v práci YATO a tváří se dobře.. měli jsme i nějake německe nezname a to se brzo vysypalo.. já bych se yato nebo atx nebal.. na domaci použití určitě postačí.. hlavně nebrat stanley.. to je šmejd všech šmejdů ty jejich račny.. jo jinak 1/4 je malá račna.. určitě se taky bude hodit ale hlavně teda používám 1/2... to využije nejvíc a pak nástavce jako jsou torx, xzn, imbus..

hodnocení

0x

Ježíškovi bych neradil-ten nepotřebuje rady.Vám ale poradím -pořiďte pokud nemá,tak obě dvě velikosti,,jak tu někdo píše,jak 1/4" tak 1/2"! Osobně jsem za pár korun (cca 300?kč) koupil obě velikosti zn.Lobster-řekl bych kvalitativně mi přijdou stejně kvalitní jako stará československá ráčna z goly.A používám je i místo trháku a ne na běžnou údržbu ale přímo na opravy své xantie.A udělali již kus práce,nejen na autí!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]