Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Mám dotaz. mám fábku r.v. 2001 combi. Mám mechanické otvirání kufru. Po zatažení za páčku kufr neotevře. Tak jem pošteloval lanko, povolil ho a párkrát to šlo otevřít a pak zase nic. Zámek jsem prostříkal, vše je promazáno. Díky za rady.
Kufr, mechanické otvírání, páčka, lanko... hmmm, položím blbý dotaz - jedná se o kufr nebo o kapotu motoru?
V tom případě zámek dveří je opotřebován a potřebuje buď opravu nebo spíše výměnu. Není to tak drahý, takže bych tu výměnu doporučil skoda-dily.cz/...
to cukání bych tipnul na špatný benzín - kupte si aditiva do benzínu a zkuste jinou benzínku
možností je samozřejmě více - neznáme přesnou motorizaci vozu.
k cukání tedy zde - forum.skodahome.cz/...
něco o mechanismu pátých dveří zde skodaoctavia.cz/...
Není vůz po nehodě? Nebyl náraz do kufru? Možná by to chtělo zastavit se u autoklempíře... Jestli lanko nedře a zámek je nový, už mne nic nenapadá...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.