Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vectra c servo

Od: nikaa odpovědí: 3 změna:
Ahojte chcem sa spytat vlastnim vectru c 1.8 90kw 2003 mam tam elektronicke servo..pri toceni volantom dolava ci doprava mi stahuje svetla a pocujem aj ako stahuje fukar ked je pusteny na vyssiom stupni. Bola som za autoelektrikarom sa spytat a povedal mi zento je normalne ze elektronicke servo ma velky odber..nevidel vsak ako moc tie svetla stahuje tak som dala nato ze je to ok..mate stym skusenosti? Kamos ma na fabii tiez elektronicke servo a nejak viditelne mu svetla nestahuje.. baterku som nabijala..vsetko funguje ako ma baterkj mi nevybija studene starty su super..dakujem
doplněno 07.12.15 18:26: Este doplnim baterku v klude dobija na 14V pri zapnutych spotrebicoch radio svetla parkovacky dialkove plu fukar naplno mi dobija na 13,5 - 13,3V aj to je vraj u mojho auta normalne podla autoelektrikara..

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jo to dela , pokud uplne moc nepohasinaji , tak bych to neresil.

nikaa
hodnocení

Uplne nie len je to viditelne v tme ze to stiahne svetla. Ok dakujem za odpoved :)

fik
hodnocení

0x

To je logický,je to elektromotor který má poměrně vysoký příkon,když se uvede do činnosti,napětí o něco poklesne a světla svítí o něco méně. To samý máš se startérem,tam je to vidět ještě mnohonásobně víc,dnešní auta už mají že světla při startování vypnou,ale když se podíváš na nějaký starší auto když startuje a má zapnutý světla,tak chvílema skoro zhasnou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]