Nejste přihlášen/a.
Ahoj,měnil jsem na passatovi manžetu vnějšího homokinetickeho kloubu ( u kola ) . Dělám to porpvé a nerad bych něco zprasil,tak jsempřišel pro radu. Vše potřebné jsem rozpojil,homokineťák stáh z auta ...dal jsem novou manžetu dorazovy plechový kroužek + platový doraz ...ale mám problém ...když chci kloub nasunout na tisícihran tak se mu tam vůbec nechce . když sem po něm poklepal dřevem,tak kousíček zalezl,ale jen malo ... vůbec tam nejde. Když na kloub nasadím ten starý šroub a budu po něm třískat kladivem ( s rozumem ) bude to OK? Vím,že je tam ta Cčková zarážka na konci tisícihranu poloosy,ale prostě mám strach to tam mlatit násilím když nevím jestli vše poloze dobře ... Díky moc za rady a přípomínky...přeju pěkný víkend všem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.