Nejste přihlášen/a.
Zdravím, trápí mě takový problém se startováním s Felicií 1,3BMM.
Začalo to tím, že když jsem dal klíček do 2. polohy tak asi po cca 2. sekund začalo startovat později to byla až minuta. A ke konci to už nechtělo chytnout vůbec. Měl jsem v garáži spínač startéru (cívku), tu jsem vyměnil za mou starší. Stalo se to, že se točil pouze startér, ale nechytl mi motor.
Mám koupit jiný startér? Nebo je problém v něčem jiném.
Děkuji předem za odpovědi
Jestli startér točí není problém v něm ale v něčem jiným,píchnout to na diagnostiku a uvidíš. Může být špatný třeba hall snímač otáček-bez něj prostě nenastartuješ,nebo třeba zapalovací modul nebo i mnoho jiných věcí,třeba i blbá spínací skříňka
Ale máš! Stejnou jako Favorit za nádobkou s aktivním uhlím (u motorku stěračů). Černá 5 pinů.
Je na tom plechu
Stačí přepinovat na OBD zásuvku a máš standart. Pak ti funguje KKL USB kabel za 300 - 800 a vag com prográmek.
Dají se použít fastony 2,8mm a OBD zásuvku ustřihnout na vrakáči s novější Feldy nebo Octy 1 či jinou. A máš redukci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.