Nejste přihlášen/a.
Nevíte, prosím, někdo, zda jde opravit tištěný spoj u signalizace zařazeného rychlostního stupně u DSG převodovky. Nesvítí mi kontrolky , který stupeň mám zařazený. Děkuji za odpovědi. Vlasta
No, tak odpovím ... Jde to, buď vadné místo překlenout drátkem a ten připájet k místům spoje kde je Cu dráha v pořádku, nebo použít opravný lak s částečkama stříbra
Opravný lak na větší proudové zatížení zdaleka stačit nebude.!
Nejlepší bude, najít "bastlíře", který si s tím poradí.
Každý tištěný spoj, lze opravit. I ten, který je prohořelý.
Otázka zní... Fakt je nutné vědět, jaký "kvalt" tam je.?
To jde snad poznat uchem.
(Zlaté, staré auta.!)
Divně by vypadalo, kdyby to auto nejelo.
Abych pravdu řekl, tak já bych si toho ani nevšiml.
Dnešní auta jsou snad schválně břebité elektronikou.
A co se na nich asi tak nejvíce kazí..? Že,?
"Fakt je nutné vědět, jaký "kvalt" tam je.?"
No v dnešní době už asi jo. Bez různých udělátek už se dneska nikdo pomalu ani nerozjede. Když jsem kdysi měl Aero 30, měl jsem na palubce akorát obrovský tachometr (průměr dobrých 20 cm), teploměr a 3 kontrolky (dobíjení, blinkry, dálková světla) a stačilo to . Převodovka nebyla synchronizovaná, takže člověk musel sakra poslouchat motor, aby to nešlo přes zuby. Když se něco porouchalo, stačil na to kus vázacího drátu a kombinačky. A problémy nebyly. V jednoduchosti je krása.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.