Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Den s dopraváky

Od: tothgyomber odpovědí: 6 změna:
Docela mě zajímá jak probíhá pracovní den dopravní policie. Myslíte že by šlo strávit s nimi na cestách nějakou hodinku? U policie nemám nikoho známého a vím že by za mě brali odpovědnost ale kdybych sepsal něco ve stylu že za mě nemají odpovědnost šlo by to?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

danis
hodnocení

0x

pokud myslíte, že by vás vzali do auta a jezdili s vámi na majáky, tak to asi těžko. kdyby někde prováděli silniční kontrolu, tak byste je mohl z povzdálí sledovat..:)

tothgyomber
hodnocení

Občas Vidim jak si vozí kamarády... Škoda no

To bych rád věděl, jak jste poznal, že je to kamarád, a ne kolega v civilu.

danis
hodnocení

0x

kamaráda taky vezli, to když to nahulil do stromu a byl nalitej. Každopádně tohle doporučuju nezkoušet. Zkuste se jich zeptat, jestli by vás svezli. :)

hodnocení

0x

no, možná kdybyste projevil zájem u nich pracovat... v rámci praxe by vás s sebou vzali, jinak pochybuji, ani nesmějí

buss
hodnocení

0x

Nevezmou, nemají důvod. Nebo řáádnou výmluvu, reportáž,,,. Proč se nezeptáte přímo DS? Zde není jejich šéf. A co tak se ráno postavit před oddělení a po celou dobu je "sledovat"?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]