Nejste přihlášen/a.
Ahoj nemáte někdo zkušenost s prodejem auta do AAA? Budu si kupovat nový auto, ale tohle, co mám teď potřebuju rychle prodat. Díky
Pri vykupu chteji podepsat, ze pokud najdou nejakou zavadu, tak vam nadiktuji vysi slevy, kterou pozaduji a vy ji mate do x dni zaplatit. Dale maji pausalne asi 100 000,- pokutu, pokud bude mit auto pretoceny tachometr a dalsi nespecifikovanou pokutu za poskozeni jmena AAA, pokud jim prodate "spatne" auto. Seznam zavad a opotrebeni, ktere sepisuji pri vykupu si chteji vyplnovat sami a nemaji ochotu tam dopisovat veci podle prodavajiciho. Pred lety jsem tam chtel prodat auto, precetl jsem si podminky a vysmal jsem se jim. Pak prisel na radu manager pobocky, ktery se mi 3/4 hodiny snazil vysvetlit, ze ty pokuty ve smlouve pro me vlastne neplati. Na otazku, jestli je tedy muzeme skrtnout, odpovedel vyhybave, ze ne
Nakonec jsem auto prodal o 20% draz nez mi nabizelo AAA v mistnim malem autobazaru.
Prodával jsem na inzerát fabii, zavolali z AAA at to dovezu, tak jsem jim řekl že ne. Druhej den přijel borec z AAA ke mě do práce, projel, prokoukl, nabídl mi o 3.000 míň než jsem měl v inzerátu, da peníze na ruku, dal jsem jim ověřenou plnou moc na přepis a on odjel. Auto pak stálo ještě 3 dny před naší firmou a pak přijele odtahovka a odvezla to... Od té doby jsem o nich neslyšel ...
Pokud je priorita auto rychle prodat, určitě bych neprodával přes inzerát. To je na dlouhý čekání a dohadování. Nejrychlejší je zajet do ověřeného velkobazaru. Možná z toho nevytřískáte nejvíc ale bude to legální prodej bez tahanic a ztraceného času.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.