Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodej auta do AAA?

Od: kemr odpovědí: 20 změna:

Ahoj nemáte někdo zkušenost s prodejem auta do AAA? Budu si kupovat nový auto, ale tohle, co mám teď potřebuju rychle prodat. Díky

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Projděte poradnu, víckrát to tady bylo řešeno...

kemr
hodnocení

Dobře, podívám se tu.

buss
hodnocení

0x

Zajeďte do AAA a uvidíte, co vám nabídnou, není nad vlastní zkušenost. Napřed si projeďte int, jak si ta auta stojí. Jsou i spokojení.

anonym0
hodnocení

0x

Pri vykupu chteji podepsat, ze pokud najdou nejakou zavadu, tak vam nadiktuji vysi slevy, kterou pozaduji a vy ji mate do x dni zaplatit. Dale maji pausalne asi 100 000,- pokutu, pokud bude mit auto pretoceny tachometr a dalsi nespecifikovanou pokutu za poskozeni jmena AAA, pokud jim prodate "spatne" auto. Seznam zavad a opotrebeni, ktere sepisuji pri vykupu si chteji vyplnovat sami a nemaji ochotu tam dopisovat veci podle prodavajiciho. Pred lety jsem tam chtel prodat auto, precetl jsem si podminky a vysmal jsem se jim. Pak prisel na radu manager pobocky, ktery se mi 3/4 hodiny snazil vysvetlit, ze ty pokuty ve smlouve pro me vlastne neplati. Na otazku, jestli je tedy muzeme skrtnout, odpovedel vyhybave, ze ne :)

Nakonec jsem auto prodal o 20% draz nez mi nabizelo AAA v mistnim malem autobazaru.

hodnocení

0x

Zajedte a uvidite , auto vam odkoupi pokud to nebyla totalka a pokud nebylo utopene. Daji vam ale uplne minimalni castku. Muzete zkusit se snema handrkovat atd... pak dokazou zvysit cenu. Ale lepsi je to prodat soukrome. Jen musite pak mit nervy , kdyz to clovek znici a zacne to u vas reklamovat.

horejsijosef
hodnocení

0x

jaky auto a klik zato rok vyroby

kemr
hodnocení

Focus, 2006, nalítáno necelých 150 000, cenu nevím, klidně si nechám poradit, prostě to spěchá

cl

pokud je to diesel, není to 3 dvéř a nejste z konce světa - tak něco takového sháním ;)

kemr
hodnocení

Bohužel je v naftě.

cl

Jak bohužel? Chci naftu. Detaily třeba na port73@seznam.cz třeba se dohodnem.

tothgyomber
Prej bohužel :D co já bych dal za turbo naftu...

hodnocení

0x

google.cz - "výkup auta za hotové" - daný region - vyjde vám to lépe než AAA.

mzxy*
hodnocení

0x

klidně bych to prodal i do pekla, když za to dostanu, kolik chci

hodnocení

0x

Prodával jsem na inzerát fabii, zavolali z AAA at to dovezu, tak jsem jim řekl že ne. Druhej den přijel borec z AAA ke mě do práce, projel, prokoukl, nabídl mi o 3.000 míň než jsem měl v inzerátu, da peníze na ruku, dal jsem jim ověřenou plnou moc na přepis a on odjel. Auto pak stálo ještě 3 dny před naší firmou a pak přijele odtahovka a odvezla to... Od té doby jsem o nich neslyšel ... :)

kemr
hodnocení

Díky za vyčerpávající odpověď, právě takhle by mi to vyhovovalo, aby to bylo rychlý a nemusel sem nic řešit.

arne
hodnocení

0x

Osobně s prodejem do Áček nemám problém. Když jsem rok zpátky prodával Fabku, objel jsem asi 4 bazary v okoli a AAA mi dali nejlepsi cenu

rambo*
hodnocení

0x

Pokud je priorita auto rychle prodat, určitě bych neprodával přes inzerát. To je na dlouhý čekání a dohadování. Nejrychlejší je zajet do ověřeného velkobazaru. Možná z toho nevytřískáte nejvíc ale bude to legální prodej bez tahanic a ztraceného času.

kemr
hodnocení

Taky si to tak myslím, asi bych v inzerátu dostal více, ale tenhle týden to muím udat.

layborrr

Co je ,přijde v pátek exekutor? *smich* ,

Dám ti hned 60 , jestli to nebude 3 x stočné

jester*
hodnocení

0x

Pokud potrebujes rychle prodat, tak to tam odvez. Jako všichni platěj v penězích =P

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]