Nejste přihlášen/a.
A proto se zásadními věcmi jezdím jen do značkových servisů , kde je jakási jistota. Tím nechci říct, že neznačkové jsou horší nebo špatné, to v žádném případě, ale reklamace se ve značkových často řeší snáze.
No pokud šlo čerpadlo bez paliva, mohlo shořet. U některých značek je to dokonce pravidlo. Dojde palivo a "dojde" i čerpadlo.
Co teď?
Nevím, trvej na uvedení vozu do původního stavu. Kdysi se mi něco podobného stalo, měnili mi celý motor za nový, ale vakuovou pumpu dávali starou (byla v pořádku). Jenomže po ujetí 800 km tato odešla. Plný motor pilin z ulámaných zubů. Zapomněli že na nový typ motoru se musí použít dilatační těsnění z 3mm hliníku a oni to prdli jen na papír. Zuby šly nadoraz. V servisu mi sdělili, že si mám koupit novou pumpu za 16 litrů, protože ta stará na nový motor nepatří. "Ale patří, ale pouze s silným těsněním" jsem jim řekl "a vy jste jako značkový servis povinni to vědět". Reklamaci uznali, vyčistili motor, nový olej, nová pumpa, nová vačka. Takže postupovat slušně, ale nekompromisně- trvat na svém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.