Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava koženého čalounění

Od: toxxx odpovědí: 2 změna:

Zdravím,koupil jsem ojeteho passata s nádhernymy bežovými koženými alcantara sedačkami akorát jsou místy popraskané zašlé špinavé jeto sice auto za pár korun ale chci si ho nechat na delší dobu protože je opavdu v dobrém technickém stavu a dovoz z Nizozemí,má dotaz zda nevíte čím by se to dalo opravit viděl jsem na to sadu i s barvením.Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Existují šikovné české firmy,které dokáží kožená sedadla zrenovovat že vypadají jako nová,jen to stojí trochu víc než sprej na údržbu kožených sedadel.
Takže i tohle je možnost...
humbucker*

Ahoj KUKY. Nemusí to být zrovna firmy. Dokážou to i malí živnostníci. Mám kámoše čalouníka a už jsem ho viděl opravovat zubařské křeslo, sedla motorek, sedačku motorového rogala, a sedačky běžných osobních i nákladních aut, sporťáků, i starodávné dětské kočárky a houpací koníky. Samotného mě překvapilo, co jsem to všechno vyjmenoval. Dá se nahlédnout na: Čalounictví Hruška.cz . Má toho dost, ale, je před námi zima. Jezdí k němu i z Prahy hlavně lufťáci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]