Nejste přihlášen/a.
Zdravím,koupil jsem ojeteho passata s nádhernymy bežovými koženými alcantara sedačkami akorát jsou místy popraskané zašlé špinavé jeto sice auto za pár korun ale chci si ho nechat na delší dobu protože je opavdu v dobrém technickém stavu a dovoz z Nizozemí,má dotaz zda nevíte čím by se to dalo opravit viděl jsem na to sadu i s barvením.Díky
Ahoj KUKY. Nemusí to být zrovna firmy. Dokážou to i malí živnostníci. Mám kámoše čalouníka a už jsem ho viděl opravovat zubařské křeslo, sedla motorek, sedačku motorového rogala, a sedačky běžných osobních i nákladních aut, sporťáků, i starodávné dětské kočárky a houpací koníky. Samotného mě překvapilo, co jsem to všechno vyjmenoval. Dá se nahlédnout na: Čalounictví Hruška.cz . Má toho dost, ale, je před námi zima. Jezdí k němu i z Prahy hlavně lufťáci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.