Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

STK, kde projdu s jiným rozměrem pneu

Od: rozmerpneu odpovědí: 13 změna:

Zdravím, nevíte o nějaké STK v Praze, případně okolí, kde projdu bez problémů s jiným rozměrem pneu?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mzxy*
hodnocení

0x

na bohdalci za 4 stovky to máte v kapse

jamal*

Ti vám poděkují. Proč by měli za pár korun riskovat zrušení živnosti? To je podivná rada.

albatros498022*
hodnocení

0x

Co ti pomůže projít STK, stačí tebou způsobená nehoda a škoda jde za tebou, pojišťovny jsou na tohle horší jak STK.

layborr*

V dnešní době těžko ,

rozměry se kontrolují ,

technik si nebude dělat problémy kvůli 4 stovkám jak píše MZXCVBy ,

kamery na každém STK .

Jinak ta nehoda nemusí být ani zaviněná ,

do mě vletěl borec zezadu ale pjištovák kontroloval moje pneu , nevím proč ale pojištováci hledají aby nemuseli plnit .

výtka
Upozornění od sys milancukrar 02. 12. 2015 10:31:30
Pane koleho layborre,opět prosím o nekomolení nicků přispěvovatelů, i když je nemáte v oblibě. Děkuji

hodnocení

0x

Buďto projdeš (nevšimnou nebo nebudou kontrolovat) nebo dostaneš jen na 30 dnů a za cca250kč do 30 dnů opakovaná-pak jen kontrola závad!

Alůbatrosi -dolož svoje tvrzení alespoň jedním skutečným případem kdy při použití jiných pneu pojištovna neplnila!

Záleží na dané osobě zda-li se nechá od pojištovny ojeb... či nikoliv (samozřejmě je jejich cílem co nejvíce snížit plnění v neprospěch viníka!) ale pak musí prokázat příčinnou souvislost nehody s nezapsanými pneu v dokladech!

doplněno 01.12.15 17:26:

Opičáku-je to velký problém!Já v místě bydliště mám jako jediny na svém modelu jen 14" disky,ostatní co mají identické auto,dokonce i stejný motor mají v základu jen 15" !Takže ano někdy je zapůjčení velký problém!

hodnocení

0x

Legálně nikde. Je snad takový problém si na STK půjčit kola od nějakého kamaráda? Když už to chcete řešit nějak jinak, než svými vlastními a správnými pneumatikami?

roman68*
hodnocení

0x

Zdravím,

půjčit si kola-disky od kámoše...já používám také nestandardní rozměr - ale dle mého je bezpečnější (nižší a širší profil-tužší boky) než předepsaný výrobcem...

R

buss
hodnocení

0x

Já bych si zjistil, co k tomu výrobce auta, může mít homologované i jiné, mohlo by se to objevit i v TP. Nebo nechat pak zapsat do TP.

rozmerpneu1
hodnocení

Tak pneu je nezajímali. Ale našli mi tam nesouměrnost ruční brzdy, tak jsem jim to tam nechal, ať to opraví. Co to může být?

roman68*

no u staré 120 vím o co jde a jak se dá seřídit u jiných aut nevím..prostě , když zatáhneš ručku jedno kolo brzdí více a jiné méně (seřídit lanovody)..

R

joudic*
hodnocení

0x

nikdy mi nic nerekli, ani kdyz jsem prijel sam, posledni roky to delam ale tak, ze karu strcim mechanikovi a on mi ji vrati s stk a po bezne udrzbe :) A je uplne jedno jestli ma kara treba povinnou vybavu. A neni to muj znamy :)

buss

Joo, je to možné pokud je ochoten, a když nic nenajde.
Co to je běžná údržba na STK?
Co to je přijel sám, kolik, osob má být v autě?
Otázkou je, jak tu povinnou výbavu kontroluje, zda zběžně co je, nebo se tím probírá. Ano, nikdy se nedíval na obsah lékárničly, nastrčil krabičku se žárovkami...
Jak chápat strčím mechanikovi? A to zadarmiko? Co na to kamery?

jenda2*
hodnocení

0x

Tak už si můžete být jistý, že nikde. Vše se fotí a zakládá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]