Nejste přihlášen/a.
Zdravím, nevíte o nějaké STK v Praze, případně okolí, kde projdu bez problémů s jiným rozměrem pneu?
Co ti pomůže projít STK, stačí tebou způsobená nehoda a škoda jde za tebou, pojišťovny jsou na tohle horší jak STK.
V dnešní době těžko ,
rozměry se kontrolují ,
technik si nebude dělat problémy kvůli 4 stovkám jak píše MZXCVBy ,
kamery na každém STK .
Jinak ta nehoda nemusí být ani zaviněná ,
do mě vletěl borec zezadu ale pjištovák kontroloval moje pneu , nevím proč ale pojištováci hledají aby nemuseli plnit .
Buďto projdeš (nevšimnou nebo nebudou kontrolovat) nebo dostaneš jen na 30 dnů a za cca250kč do 30 dnů opakovaná-pak jen kontrola závad!
Alůbatrosi -dolož svoje tvrzení alespoň jedním skutečným případem kdy při použití jiných pneu pojištovna neplnila!
Záleží na dané osobě zda-li se nechá od pojištovny ojeb... či nikoliv (samozřejmě je jejich cílem co nejvíce snížit plnění v neprospěch viníka!) ale pak musí prokázat příčinnou souvislost nehody s nezapsanými pneu v dokladech!
Opičáku-je to velký problém!Já v místě bydliště mám jako jediny na svém modelu jen 14" disky,ostatní co mají identické auto,dokonce i stejný motor mají v základu jen 15" !Takže ano někdy je zapůjčení velký problém!
nikdy mi nic nerekli, ani kdyz jsem prijel sam, posledni roky to delam ale tak, ze karu strcim mechanikovi a on mi ji vrati s stk a po bezne udrzbe A je uplne jedno jestli ma kara treba povinnou vybavu. A neni to muj znamy
Joo, je to možné pokud je ochoten, a když nic nenajde.
Co to je běžná údržba na STK?
Co to je přijel sám, kolik, osob má být v autě?
Otázkou je, jak tu povinnou výbavu kontroluje, zda zběžně co je, nebo se tím probírá. Ano, nikdy se nedíval na obsah lékárničly, nastrčil krabičku se žárovkami...
Jak chápat strčím mechanikovi? A to zadarmiko? Co na to kamery?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.