Nejste přihlášen/a.
Nikdo vám nemůže říct, kde koupit ojetinu. To se nekupuje podle místa - bazaru. To se kupuje podle aktuálního stavu vozu, požadavků kupujícího.
Máte nějakou představu, jaký vůz chcete koupit?
Je úplně jedno, jestli koupíte dobré auto ve špatném bazaru ... nebo špatné auto v dobrém bazaru? Co byste chtěl?
Potřebujete mít původní představu o parametrech vozu, den -dva dny volna, peníze s sebou a někoho, kdo autům rozumí a pomůže vám vybrat. Pak si dáte seznam míst vozů, které chcete prověrit...
Jsou varianty - když je to v pracovní dny, ideální je zajet do autorizovaného servisu nebo STK. Tam zjistíte hodně. V případě servisní knížky obvoláte servisy, které mají na knížce razítko - ověříte si servis podle VIN.
Musíte ale hlavně počítat s tím, že kupujete ojetý vůz - tj. počítejte s investicí. Nikdo ojetinu neprodává z důvodu, že ji má opravenou pro nového vlastníka. Pokud s tím budete počítat, nebudete na prodejce nadávat...
tak zkuste napsat sem základní parametry potřeby - podle vámi uvedeného vidím:
- vůz na krátké cesty, po městě
- svobodný, max. jedna přítelkyně a pes
- cesty do 20ti km na jedno startování, většinou jen cca 4-5km
- s přítelkyní a kamarádkou na výlet 2x ročně
Dobrý výběr s motorem 1,2 8V - doporučuji.
Takže se mám vykašlat na předsudky o Ačkach a naletět klidne k nim?
Chtěl bych něco do 50tis s nízkou spotřebou.
Zalezi na tom, co povazujete za nizkou spotrebu. Pokud chcete nejaky diesel, tak nafta za 50 toho bude mit spise vice za sebou nez pred sebou, ale treba se Vam povede neco rozumneho vybrat...
Hele víte co? Jděte někam, jak jste se na mě napíchl? Dělám si srandu, ale pefektně jste mě odhadl, až na psa, toho nemám :D. Mohl jste připojit mou vášeň pro driftování, ale s tou si musím počkat na bmw. To punto bude asi nejlepší .
Dost nesmyslná otázka, něco jako "kam v Brně pro nevěstu" nebo "kam v Brně pro meloun".
Je tam spousty bazarů a prodejců a o to více výkuků. Mám tam známe z branže a auto bych od nich nekoupil, páč vidím, jak to často bastlí. A protože Brno znám, netroufl bych si radit.
Pro nákup auta, melounu i hledání nevěsty musí být jisté znalosti a zkušenosti a především dávka štěstí. A to je všude stejně, ať jde o Brno, Prahu či Vidlákov
Kam jit ti neporadim, ale asi 3 roky zpatky jsme s zenou kupovali v Esach kousek od Ronda. Typek nam nakecal jak je to strasne super a vyhodny auto no a asi po mesici nam mechanik rekl, ze bylo bourany a ze ma podezreni na stocenej tachometr. Pekne nas napalili, ale muzem si za to sami, autum ani jeden nerozumime
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.