Teď v té zimě mě trápí na Twingu zvláštní věc. Po startu samozřejmě nedávám plný plyn a zahřívám to postupně, jenže když chci rychle vypálit ze semaforu tak to nechce jet když dám více než půlku plynu tak se to začne na moment jakoby dusit, po vteřině to jede normálně. Nebo jedu městem 50 na čtyřku. Je rovinka, nikde policajti tak tomu dám plnej a zase nic jak kdyby v tom okamžiku nedávaly svíčky jiskru či vstrikovac dával obrovské množství benzinu které už nehoří. Já studuji čtvrtý a poslední rok obor Autotronik. Napadají mě špatné svíčky nebo slabé čerpadlo ale obojí je nové cca rok.Jako mít doma dílnu tak není problém to omrknout, děje se to jen za studena.
Zdravím, to může dělat více věcí, od cívky a kabelů ke svíčkám a dále filtr (vzduchový) až třeba po zanesený vstřikovač. Jestli jsi Autotronik, neváhal bych a vzal to do školy na diagnostiku-např. známé Bosch FSA - připojit induční kleště a prověřit zapalování - také lze přes to změřit orientačně kompresi válců (snad Vám to do ruky půjčí, někde se na to studenti jen dívají ).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.