Nejste přihlášen/a.
Potřebuji poradit co se zablokovaným autorádiem v KIA ceed SW rok výroby 2011. Typ radia neznám, je původní. Po odpojení baterie chce po mě kód, který jsem ale nikdy nepoužíval. Dle kartičky od výrobce jsem kód našel ale stále mě píše, že je špatný. Po třech pokusech se zablokuje. Po hodině čekání sice mohu zadat kód znovu ale údajně je stále chybný. V KIA servisu chtějí za zprovoznění 200 EUR (musí se prý poslat do Německa). Poradíte někdo co s tím za rozumnou cenu?
Zadával jsem 3x a potom došlo k zablokování = nešlo dále zadávat kód. Poradili mě čekat hodinu při zapnutém radiu.Po té mhodině čekání, se objeví čtyři 0000 a chce kód. Po zadání jediného známého kódu zmáčknu OK (zkoušel jsem i držet OK několik vteřin), se objeví "Špatný kód". A tak stále dokola.
pokud kod máte... možna že děláte chybu v tom že třeba před nebo po zadání kodu je nutné zmáčknout ještě nějaké jiné tlačítko na rádiu...chtělo by to originál manuál k autu kde je popis k ovládání a odblokování rádia-mám seata a i když kod taky mám/znám/ tak bez udaju které je potvrzovací tlačítko-a že těch tlačítek u Aury je-po zadání kodu bych byl na tom stejně jako Vy..samozřejmě pokud ten manuál máte a jedete dle něj tak se nezlobte za můj příspěvek...pěkný den
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.