Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spojková lamela

Od: honza9856 odpovědí: 5 změna:

Zdravím stručná otázka.. na kolik mě se vším všudy přibližně výjde výměna spojkové lamely na octavii 1.8 20v rv. 1998?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

nevím kolik Vás přijde výměna lamely-záleží do jakého servisu dáte.Jinak jen lamelu bych již asi nikdy neměnil-jedině vše-lamela,přítlačný kotouč a vypínací ložisko,popřípadě ještě gufero kliky a gufera převodovky.Je to vše při jednom a na práci to nepřidá ,ale pokud se mění lamela a po měsíci třeba ložisko,tak se práce platí 2x! Na mé auto taky 1,8 ale jen 16V stál set cca4500kč a práce nic měnil jsem sám.A jako amatérovi mi to trvalo cca 8 hodin

doplněno 27.11.15 21:18:

Fíku-marně tu hledám tu SPRÁVNOU připomínku Ďábla!kde tu je když jeme do tohoto vlákna psali jen my dva!?

doplněno 29.11.15 14:56:

Já totiž v jiném vláknu,u jiného dotazu na spojku sem toto od Ďábla četl a po svých skušenostech jsem napsal co jsem napsal,ale zde není vůbec písmenko od něj a proto temnto můj dotázek.Jinak u tohoto je úplně jedno zda-li jde o Otavu, pašíka ,nějaké volvo či citroena nebo Puga.Ono totiž u všech je lepší ,pokud se rozebírá , měnit celý set,popř i gufera!

fik

Ty jo sory,až teď jsem si uvědomil co jsem to za vola*smich*

fik
hodnocení

0x

Správnou připomínku má ďábel,dneska už se nemění jenom lamela,ale celá spojková sada,je to o málo dražší a máš jistotu že to bude všechno OK,takhle vyměníš lamelu a zachvilku se ti třeba rozsype přítlačák nebo ložisko a děláš to znova. Cena bude závislá na servisu který to bude dělat,tak kolem 7 tisíc autorizák,2 tisíce obyč(za práci) k tomu připočti cenu sady

tomastom
hodnocení

0x

Plně se ztotožňuji s tím co napsal Ďábel

gumid

Už z toho důvodu, že je majitelem Octavie :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]