Nejste přihlášen/a.
Dobrý den prosím vás potřeboval bych něják hustiti pneu mám kompresor na 12 v ale to je jen jakou nouzovka ale ruční pumpa už mám 4 dnešní nic nevydrží a to se používají málo tak se rohoduji nad nečím co se dá přenest a zapojit do sítě a dobře to nafouká
cca do 1500kč
Používám kompresor ze staré ledničky. Je to zadarmo. Foukám s tím jak auto, tak silniční kolo. Natlačí přes 10 bar...
Mám dlouhou hadici z avie, olej nedoprská.
Mám taky kompresor z ledničky, ale nedávno se mi převrhl na bok a teď z něj prská jemný olejíček. To do duše není nejlepší. Musím ho nechat vyprskat. Jinak je ale nejlepší a nejtišší ze všech, které jsem viděl.
Zapojovat se nic nemusí, stačí strčit do zásuvky, tak jak to je. Jen se uříznou trubičky, nic víc. Dolní je sací, horní pak tlačí vzduch ven. Ten olej je tam třeba, neměl by se vylít a pokud jo, musí se doplnit zpět.
Já mám pro manžela na Vánoce tenhle kompresory.heureka.cz/... je to těžké jak hrom, jsem zvědavá jak to zabalím a dovleču pod stromek
Prej i ty z Lídlu jsou dobré Tím na 12V nafoukáš tak akorát kopačák
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.