Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kompresor na pneu na 230 v

Od: oto000® odpovědí: 11 změna:

Dobrý den prosím vás potřeboval bych něják hustiti pneu mám kompresor na 12 v ale to je jen jakou nouzovka ale ruční pumpa už mám 4 dnešní nic nevydrží a to se používají málo tak se rohoduji nad nečím co se dá přenest a zapojit do sítě a dobře to nafouká

doplněno 27.11.15 11:55:

cca do 1500kč

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

2x

Mám podobný kufříkový asi 4 roky, zatim funguje bez problému, příjemně překvapil. V D za 60 euro

kasa.cz/...

Ty menší stačí taky, jen se musí chvilku čekat... Kvalitní ruční pořád sehnat jde, ale stojí kolem tisícovky a musí se hledat...

hodnocení

ten vypadá dobře

stirecek*
hodnocení

2x

Používám kompresor ze staré ledničky. Je to zadarmo. Foukám s tím jak auto, tak silniční kolo. Natlačí přes 10 bar...

doplněno 27.11.15 17:01:

Mám dlouhou hadici z avie, olej nedoprská.

deda43*

Mám taky kompresor z ledničky, ale nedávno se mi převrhl na bok a teď z něj prská jemný olejíček. To do duše není nejlepší. Musím ho nechat vyprskat. Jinak je ale nejlepší a nejtišší ze všech, které jsem viděl.

hodnocení

můžete mi poslat fotku jak to nejlepe udělat s ledničky asi bych tu měl jednu na rozebrání

krejci

Tady je dobrý návod na zapojení kompresoru na foukání. rc.xf.cz/...

stirecek*

Zapojovat se nic nemusí, stačí strčit do zásuvky, tak jak to je. Jen se uříznou trubičky, nic víc. Dolní je sací, horní pak tlačí vzduch ven. Ten olej je tam třeba, neměl by se vylít a pokud jo, musí se doplnit zpět.

pobrdny*

No musí se na svorkovnici kompresoru jen přendat jeden konektor, protože se odpojí ten druhý kabel, který jde do termostatu ledničky. Takže se zapojí přívodní šňůra tak, aby kompresor běžel po zapnutí flexošňůry do zásuvky.

humbucker*
hodnocení

2x

Ahoj. Tak já jsem onehdá kápnul na kompresorek se svítilnou v tehdejším PLUSu. Docela to dupe a má to několik různých redukcí. Stál asi 680 Kč. Je to takový tmavošedivý bachráček. Je to na 12 i 240 Voltů.

hodnocení

slzicka*
hodnocení

0x

Já mám pro manžela na Vánoce tenhle kompresory.heureka.cz/... je to těžké jak hrom, jsem zvědavá jak to zabalím a dovleču pod stromek:-D

Prej i ty z Lídlu jsou dobré:) Tím na 12V nafoukáš tak akorát kopačák:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]