Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Astra G kontrolka

Od: jirkasivak1992* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den opel astra g 1.8 16v85kw 1999 a když jsem to kupoval cestou domu nesvítilo nic druhy den jsem nejezdíl vubec třetí den ráno startují a začaly svítit kontrolky elektronického chlazení motoru a kontrolka zvýšené emise tak jsem zhasl motor startojí znova a pořad svíti celej den sem jezdíl vykon motoru je stejný moc dobrý ale vrta mi to celej den jak to opravít bez diagnostiky nemužu aní spát pořad myslím jak to dat do kupi prostě zníčeho nic se to rosvíti a svíti budu rád za každou rádu

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

bez diagnostiky je to pokus omyl

ty emise typnu lambda sondu v háji

a to chlazení když se oběvilo švagrovi na zafiře tak sme našli že je v háji sahara na klimatizaci byla kouslá

jirkasivak1992*
hodnocení

na saharu klimy se podívám zítra a ještě co mám zkontrolovát

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]