Nejste přihlášen/a.
"chtěl bych ale udělat original...", podle mě neuděláte. Předělávka by byla možná dražší, než vaše Octavka. A bez dojezdu při zamknutí už to nebude original, resp. otiginal, jak píšete.
Když si seženete originální stahování, budete muset vykouzlit nějakou "ovládací elektriku". Osobně bych do toho nešel.
taky bych do originálu nešel bude stim víc práce než užitku radši bych sehnal bych uni ovládání přímo na octávie
Uni určitě nechci s těma mám právě špatné zkušenosti,jinak už mam hotovo,sehnal jsem original stahovačky,motorky,jednotky,kabeláž.Vše zapojil autoelektrikář,jediné co nefunguje je samozřejmě zamykání na ovládači,jelikož nemam origo centrál tak to zapojit nešlo.Cena za komplet (materiál+práce) 5300,-Kč
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.