Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Minimální věk pro začátek autoškoly

Od: brepta58* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,
chci se zeptat a to hlavně těch co to ví na 100% nebo mají nějaké zkušenosti. A to kdy můžu začít s autoškolou pro řídičikák B. Vím, že zkoušky musím vykonat až po dovršení věku 18ti let. Ale jak je to s věkem pro autoškolu? Hezký den

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Na celý kurz máš dohromady maximálně 18 měsíců, zkoušky můžeš dělat maximálně půl roku po ukončení výcviku. Takže pokud ti je nějaká autoškola ochotná udělat kurz na rok a půl, tak klidně můžeš začít rok a půl před 18. narozeninami.
brepta58*
hodnocení

Moc děkuju za odpověď co mi naplnila všechno co jsem chtěl slyšet :)

brepta58*
hodnocení

Ale ještě se chci zeptat. zkoušky můžu složit před 18tým věkem nebo až po dovršení? :)

ctenar*

Zkousky az po skonceni kurzu. Kurz musi koncit po 18.narozeninach.

brepta58*
hodnocení

Takže pokud to chápu dobře tak zkoušky bych v tomhle případě dělal v den narozenin? :D

ctenar*

Kurz skonci v den tvych 18.narozenin. Pak autoskola posle tvuj vykaz uradu. Nejdrive tedy tak den po narozeninach, prakticky lidi z jedne autoskoly delaji zaverecky tak jen jednou do tydne, 14dni. Ptej se ale ve sve autoskole.

O tom 18mesicnim kurzu jsem jeste neslysel. Je to asi spise kvuli stredoskolakum, co si delaji vyuku ve skole (učni) nebo po škole (průmyslovky, gymnázia).

ctenar*

Zakon: V dnech ukonceni kurzu ti musi byt 18 a kurz muze trvat max.18mesicu. Muzes tedy zacit v 16,5 jak spravne pise @mikihans.

doplněno 24.11.15 23:04:

Pomaly refresh a dlouhe datlovani :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]