Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škoda felicia 1.6 topení

Od: liki12® odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, mám problém s topením když chci přepnout třeba na foukání na okno a nohy tak to stále fouká jen na nohy. Co stím mám dělat. Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fik
hodnocení

0x

Máš utržený nebo jinak poškozený ten lanovod který ovládá klapku nebo ten otočný ovladač,chce to rozdělat a zjistit kde je problém. Nějak ale podvědomě tuším že bez demontáže topení se to neobejde,tohle jsem nikdy nedělal ale nevím jaký přístup by tam byl zepředu

hodnocení

0x
Demontuj si ovladače topení a koukni jestli sou ty bovdeny nacvaklí zezadu v tom panelu držej to takový kovový sponky
Koukni jestli to neni vylomený
hodnocení

Nejspíš to tam bude asi ulomený protože se mi seklo to kolečko tak jsem za to vzal trochu víc a od té doby to nefunguje.
hodnocení

Dobrý den, už vím čím to je ale nevím co stím. Nějak se mi seká ta klapka uvnitř toho topení. Děkuji za rady
Škoda felicia 1.6 topení

takže odpoj strunu od tý klapky a pohejbej klapkou jestli to pude či ne,je třeba zjistit jestli je problém v samotný klapce či je problém s ovládáním

pokud by to byla klapka musel bys to topení rozebrat aby ses k tý klapce dostal a zjistil co se stalo

ctenar*

Z ceho je ten obrazek?

gumid

dílenská příručka

wrp.cz/...

dole pdfka

ctenar*

Suprové *palec*

Je něco takového dostupné i pro Favorita?

hodnocení

Lanko jsem odpojil a je problém v té klapce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]