Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odhlášení vozidla na ND

Od: agusa1* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

mám dotaz jak mám pstupovat s odhlášením auta.Staré auto si chci ponechat na náhradní díly,prostě ho nechci likvidovat,poratte jak to mám v odhlášence formulovat,co tam napsat,aby to prošlo.

Děkuji za radu Jana

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

celp*
hodnocení

2x

Dobrý večer.

Když si projdete tutu rubriku pořádně je tu návodů a kontaktů značné množství.

hodnocení

0x

zaniklo využití vozidla, 56/2001 §13

a nesmíte sdělit, že je vozidlo na náhradní díly

urbanek*
hodnocení

0x

mám dotaz jak mám pstupovat a zlik,v

s odhlášením auta.Staré auto si chci ponechat na náhradní díly,prostě ho nechci likvidovat,poratte jak to mám v odhlášence formulovat,co tam napsat,aby to prošlo.

Děkuji za radu jirka

pane Urbánku, je velice mnoho možností, jak postupovat.

Vyřazení vozidla, jelikož zanikl účel jeho využití. Zákon 56/2001 §13. Napišete tam, že si vozidlo ponecháte jako kurník pro slepice, nebo (doplňte asi 350 možností)

ICQ 55180641

agusa1*

Ahojte,

tak odhlášení šlo bez problému,do formuláře jsem napsala,že auto budu užívat jako skleník pro sadbu,chtějí i foto,je to lepší,ale když jsem napsala že nemám jak a čím vyfotit tak to také vzali.

jinak dík za rady zde Jana

blahopřeji! Pak že to nejde! Je vidět, že Janička je šikovná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]