Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co všechno servisovat na Ford Focus II?

Od: aqu odpovědí: 4 změna:

Vlastním krátce ojetý Ford Focus II kombi benzín 1.6 16V asi 140 000 km. Co vše je dobré na něm pravidelně kontrolovat a servisovat?

Rozvody mám, filtry vzduchový a kabinový jsem měnil, olej motorový také. Je ještě něco na co mám dávat pozor?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

layborr*
hodnocení

0x

Životnost brzdové kapaliny je 2-3 roky ,

ružové chladící kapaliny je životnost 6 let ,

( modrá -zelená 3 roky ) ,

neměněná rozežere těsnění pod hlavou .

tothgyomber
hodnocení

0x
Zkontroluj stav pneu a spodek auta jestli nerezne, kdyztak nastříkat asfaltem.

hodnocení

0x
Taky vyměň olej v převodovce...
...nech vyčistit klimatizaci...
...a zkus tankovat aditivovaný benzin.

asd1
hodnocení

0x

Určitě brzdovou kapalinu, chladicí kapalinu. Ochrana proti korozi (vystříkat dutiny, nástřik spodku) Svíčky. Nový zimní gumy. A jinak si spíš dělat rezervu ne fordí mouchy - kdo má forda ten se nenudí (i když ten můj je hodnej) ;)

Klidně i olej v převodovce, kontrola výfuku (těsnost vlnovce). Možná test tlumičů, po 140 t už nebudou 100%

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]