Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přívěsný vozík

Od: ivokratochvil odpovědí: 5 změna:

Ahojte, všichni. Tak jsem se odhodlal k dalšímu kroku a budu si pořizovat přívěsný vozík. Hodně jsem přemýšlel u koho si ho koupit a rozhodl jsem se pro TONICAR. Máte s nimi někdo zkušenosti?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Kupujte podle parametrů na TP svého vozu - je zbytečné kupovat vozík na 800kg, jestli máte vůz s max. 600kg. Zkušenost mám s TITBIT 08C 10R a vozík je dle mne ok - bez nějakých potíží či připomínek.

jmhad*
hodnocení

0x

Já mám zavedenou značku Sacher Úpice /od r. 1990/ . Samotný vozík mám 18 let, slouží jak má a až nyní jsem přitáhl ložiska na kolech. Já si jej vybíral podle nosnosti - jak říká kolega - a podle kol - shodné dříve s fáčkem teď s feldou. Takže na dlouhé štreky s nákladem vozím jednu rezervu.Teď jsem se koukal na jejich web - v listopadu mají slevu 15-25 %

slzicka*
hodnocení

0x

Náš soused ho má, ojo má jenom tyč, nemá véčko a na cestě to nesedí:( Na druhou stranu má dobře vyztužené bočnice.

My máme takový castorama.pl/... ale větší a spokojenost :)

2000 zlotých je cca 13000,- Jsou ještě nějaké komplikace při registraci v čechách?

mich*
hodnocení

0x
Doporučuju šíři ložné plochy 125cm, u nebržděnýho vozíku je celkovou hmotnost zbytečné řešit vezmete do 750kg , víc to ani nejde. mám plechový agados už bych si ho nekoupil. Nepřijde mě dost robustní, vozím občas i těžké věci do 1tuny

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]