Nejste přihlášen/a.
Zdravím ,
obracím se pro radu. V poslední době se mi při přejíždění nerovnosti vozovky( silnice u nás sou strašné) ozývá ze zadní části bouchání , které se přenáší jakoby do celého auta. Jsou to tlumiče nebo to může být i něco jiného. Obzvláště zadní levá část je hodně hlasitá. Jedná se o peugot 206. Ptal sem se na to v rádoby servise , nicméně tam mi řekli že netečou a klasickej test zahoupání vozidla a prej to je dobrý.
Když si třeba zajedu na stanici STK jsou mi schopní udělat nějakej test že jsou tlumiče potřeba vyměnit?
Děkuji a jsem s pozdravem
Jak píší ostatní - jakýkoliv plast či plech - výfuk, podběh, nárazník... někde je to uvolněno a bouchá při nerovnostech. U jiného typu auta jsem už slyšel o "prorezivění kufru" - celé plato kufru uhnilo a spadlo na nápravu .
Ve finále to bude totální blbost - stačí ulomený držák nárazníku a máte v autě peklo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.