Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
na jaro bych chtěl vyměnit svou starou felicii (rv.1996) za něco novějšího (od rv. 2005). Uvažuji nad benzínovým autem (nájezd kolem 15 000km/rok) s větším kufrem popř. kombi. Další požadavky jsou posilovač řízení, klimatizace, přední okna v elektrice, spolehlivost a nevelké náklady na údržbu. Můj rozpočet je 90 tisíc. Trochu jsem koukal na internetu a padl mi do oka Opel Astra H Caravan 1.6. Jaké jsou vaše názory a jaké jiné auto byste mi popřípadě doporučili?
Děkuji, SUV nepotřebuji, má to většinou malý kufr a na převážně jízdu do města a do práce je to zbytečně velké auto. A co třeba Mazda 6? Do octavky moc jít nechci, protože těch jsou všude mraky a mám kolem sebe i lidi, co jim octavka byl ukradena. Do fabie I nebo II už vůbec nejdu. Za tu cenu jsou Škodovky pořádně očesaná auta.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.