Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ozvučení auta

Od: lukaskudrna* odpovědí: 4 změna:

Zdravím, měl bych dotaz.

Absolutně nerozumím autům a chtěl bych si tam dát nějaké repráky, subwoofer a tak.

Mám jedničkovou octávku. Nějaké reproduktory už tam jsou, ale hraje to nic moc. Jednou jsem jel s kámošem a to bylo úplně něco jinýho... basy, že se divím, že nevypadly okna apod.

Mohl by mi prosím někdo poradit, co se vlastně musí koupit?

Sem elektrotechnickej panic. :D

Rád bych se vešel třeba do 8000 (jeslti je to reálné, tak do 5000)

Vím, že potřebuji nějaký subwoofer. Dále prý k tomu je potřeba nějaký zesilovač. To je to, co vydává ten zvuk? výšky, basy a texty?, nebo k tomu potřebuji i reproduktory? Dále jaké by měli být hodnoty? výkon apod..

Zkrátka nedá se někde koupit nějaký komplet za ty peníze? - ani nevím pod čím to hledat.

Předem děkuji za pomoc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ne, subwoofer(sw) dělá bum bum a zesilovač zesiluje zvuk z rádia pro ten sw. Pokud chceš dobrou muziku, je lepší koupit nějaký slabší sw a k tomu kvalitní repráky. Na aukru seženeš kolem 3 000kč vše v jednom (sw, zesilovač, dráty). Reproduktory je potřeba dokoupit zvlášť. Pokud ale můžu doporučit. Tak než aby to dělalo jen silný bumbumbum, tak si kup jen kvalitní reproduktory a ty si dej dozadu do plata. Ale jak jde vidět vůbec tomu nerozumíš, proto bych radši poprosil někoho kdo se v tom vyzná, tak aby ti poradil co přesně máš kupit. Hlavně nekoupit 1kW sw a k tomu 20w repráčky. Vše to chce mít výkonově správně sladěné.

lukaskudrna*
17.11.15 20:00
hodnocení

Děkuji

lukaskudrna*
hodnocení

Třeba takovýdle by šli?

aukro.cz/...

gumid
hodnocení

0x

Pokud to šoupneš do dveří, tak ti dveře dělají ozvučnici a musíš je vytlumit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]