Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, prosím Vás poradite mi jaké pneumatiky mám koupit na dodávku rozměr pneu 205/75 R16C. Našel jsem pneumatiky od těchto výrobcu ( Sailun, Landsail, Linglong, Kormoran, Barum ) Ptám se z toho důvodu, že jsem si myslel že barum jsou kvalitní pneu, ale známy mi řekl, že jsou to protektory. Prosím o radu jakého výrobce vybrat s uvedenych znáček. Děkuji
A kde došel známý na to že barumky jsou protektory?Výrobců je hodně a každý bude chválit ty svojeTa barumka je takový střed-vůbec bych se jich nebál pneumatiky.cz/...
Barumka takový střed? Tak to pak radši nechci vědět jak kloužou ty nejhorší :D Hlavně po ročním zestárnutí na mokrém asfaltu, tamje to fakt děs (zkušenost s barum na osobáku, dodávkové neznám, ale předpokládám že to lepší nebude)
V tomhle rozměru stojí kvalitní kolem 2500 - Michlein, GY, Conti, Nokian, Dunlop, Kleber... Ušetřit dva tisíce a mít brusle neni zrovna chytrý šetření..
z uvedených výrobců Sailun, Landsail, Linglong, Kormoran, Barum je kormoran nejlepší - druhovýroba od Michelin. Barum se mi nelíbily na dvou osobácích - rychle se sjely a dobré vlastnosti měly tak první 2 mm...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.