Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pojistky v autě

Od: pepa* odpovědí: 4 změna:

ahoj,chtěl jsem se zeptat omylem jsem si vyzkratoval konektory autorádia,takže tvrdej zkrat vyrazilo to pojistku autorádia v pojistkové skříni,ale nejde víc věcí než je to rádio,nesvítí palubovka,nejde stahování okýnek,ani podsvícení palubovky,chtěl jsem se zeptat zda před samotnou pojistkou pro daný spotřebič,není ještě náhodou nějáká hlavní a pak až baterka,děkuji za odpověd

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nee není, většinou pojistka co je pro autorádio, tak je i pro více věcí viz tvoje výpadky. Výměn pojistku a všechno by mělo zase jít.

Blůesku-nebáů bych se tvrdit že nemáš pravdu!V hodně autech je jedna pojistka jen a pouze na AR a patice má 2 polohy-1.AR hraje jen se zapnutým zapalováním -2. hraje i bez klíče!

Ale pokud tazatel vymění onu pojistku jistě uvidí-i když díky dotazu,no nevím!

doplněno 17.11.15 11:00:

Daleko lepší než tipovat kde má závadu je když tazatel uvede značku a model s motorizací!

stirecek*
hodnocení

0x

Další pojistkyjsou i v motorovém prostoru, popř relátka.

gumid
hodnocení

0x

Hledej hlavní pojistky přímo u plusu baterky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]