Nejste přihlášen/a.
Mám taky 81kW ale benzínových a běžně jezdím město na 4°otáčky -2000 na 3° točí přes 2500-chce si to ale hlídat,ne studený,a poslouchat ho (,otor pže někdy to může být pro něj trápení) Ale na spotřebu stanovenou výrobcem (městskou) jsem se ještě nedostal-12,6l ! Horší lambda tak za cca9,5 ale půl napůl benál - etanol!
Jo s etanolem o necelé 2deci větší
Já mám 81 kw a podle tachometru jezdím 55-60km/h (podle radarů 45-55) a jde to i na pětku, zejména při dobrém rozjezdu, jízdě z kopce či kvalitní silnici bez děr.
dabel: meziměsto jsem měl za 3,8, bohužel dálnici mám za 5,5 l. Standardní spotřeba meziměsto mám okolo 4,5 l (vše dle palubního počítače). Samozřejmě jinak jezdím na na 3 - 4 rychlostní stupeň. Spíš mi přijde, že do zatáček zbytečně přibržduji, v práci jsem zvyklý brzdit jen v křižovatkách .
taková spotřeba je dle mě nesmysl já se v městě pohybuju okolo šesti litrů
takový trápení aby to jelo za 4l si nedovedu představit
pokud to budeš dlouhodobě podtáčet zanese se ti regulace na turbu a čeká tě ně zrovna levný servis
a jezdit stim jako bez turba je nesmysl auto nejede a je na mrtvici
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.