Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto-story Brno

Od: pavelp* odpovědí: 4 změna:

Zdravim, mate někdo zkušenosti s Auto-story v Brně? a popř. jaké?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nemám osobní zkušenost. Jen chci upozornit na 2 věci. 1) U koupě ojetého vozu prodejce zaručuje právní korektnost - tj. můžete reklamovat, máte určitou ochranu před koupí vozu v exekuci, odcizeného atd. Jeho stav však je vždy "aktuální"- takže díky dobré zkušenosti někoho jiného s naprosto jiným vozem nemůžete mít jistotu, že vámi vybraný vůz bude splňovat vaše představy a bude bez vady.

2) Mrkl jsem se na jejich web. Většina vozů je focena psychologicky před rodinným domem, u většiny je uvedeno "první majitel"- takové inzerce zvláště u bazarů mi přijdou "zvláštní". Další vozy jsou foceny v garážích, v servisech, autosalonech... ta plocha prodejce je sice velká, ale fotky vozů jsou z jiných míst. Máte tedy vysokou pravděpodobnost, že váš vysněný vůz je pouze lákadlo.

Dnes mi naskočil spam - autotym.cz/... - nemyslíte, že by stálo za zvážení?

micka*

@jmlc 1) nechápu vaši poznámku. Kdyby právní korektnost nezaručovali, bude to snad lepší? Spíš naopak. Že ne každé auto v bazaru je bez vady asi každý chápe, holt musí být člověk opatrný, chodit s někým, kdo tomu rozumí

2) chápu to tak že je foceno před domem majitelky bazaru - máte pravdu, že je to tak trošku psychologické zpracovávání, ale není to tak, že by šlo o lákadlo

lumpice*
hodnocení

0x

Dobrý den,

my máme čerstvou zkušenost. Auta mají hezká a na první pohled i za slušné ceny a vypadají i na dobré jednání. Nabídnou velmi ochotně prohlídku vozu i o víkendu, kdykoli, projížďku, dovezou vám při koupi prý i auto domu, jen za cenu benzínu/nafty, zařídí technickou ... Nás tedy trochu zklamali, ale možná jsme jen přespříliš opatrní. První zklamání přišlo, když jsem po paní po tel. chtěla zda by námi vybrané auto mohla nafotit detailněji a na více místech, neboť máme Brno přes celou republiku a doma dva novorozence, takže jsme chtěli jet prakticky na jistotu, paní mne začala přesvěčovat, že auto má dostatečně detailně nafocené a že je v top stavu, že má pouze malinkou odřeninku od parkování, nic víc a další foto nenafotila. Vydali jsme se tedy do Brna, auto kromě odřeninky mělo prasklý lak na kapotě, což údajně bývá u většiny S-maxů. Nebývá, viděli jsme jich několik a neměl to žádný. To že bylo měněno přední sklo nám řekli sami. Další věc která neseděla, že paní uváděla, že auto má deaktivaci aerbagu spolujezdce, nemělo - paní netušila že je to výbava za příplatek a tak to uvádí u všech vozů, netušila ani, že auto má tažné. Dále nefungova odkládací přihrádka, tedy dvířka šla velice špatně otvírat, to prý je také normální. Když jsem druhý den volala do Fordu u nás a ptala se zda je u s-maxů běžné, že mají prasklý lak na kapotě od zavírání, tak mi sdělili že to být rozhodně nemůže a že v těchto místech se to stává, když je bouchlé. No nevím, byli opravdu sympatičtí,ale myslíme si, že auto bylo opravdu bouchlé na předek, tedy všechny indicie (prasklý lak, nefungující otevírání přihrádky, nové čelní sklo)ukazují tímto směrem. Když jsme jim následně volali že bychom chtěli znát pravdu, stále paní tvrdila že je to běžná vada od zavírání kapoty. Tak nevím. Ale raději auto kupovat nebudeme.

vaseks

Asi děláte dobře, ale taky je dost dobře možný, že paní skutečně nevěděla, že bylo auto bouchlé. A je to koneckonců prodavačka. Kde jste nakonec koupili? Nedívali jste se tam třeba na jinačí? Já jsem od auto-story auto koupil a nemůžu si stěžovat. Je ale fakt že bylo prakticky nepoužité, takže bych byl hodně zklamaný, kdyby tam byla nějaká větší skrytá závada.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]