Nejste přihlášen/a.
Nechápu. Letos jsem převáděl už dvě auta a postup byl vždy stejný - dopředu jsem si vyřídil pojistku, u prodávajícího se udělala evidenčka a pak na odbor dopravy, kde se provedl přepis v TP a vydání nového OTP. Vše vyřízeno za chvíli. Vzdálenost přece nehraje roli.
přesně tak, to je nejbezpečnější postup.. jen si to naplánovat tak, aby se to stihlo na úřadě přepsat..
Pokud prodejce nbude ochoten udělat EvK dopředu,tak abychom to na úřadu stihli změnit-nekoupím to auto!Takže pro mne by to roli že jsem z JH a jedu do Ostravy pro auto nehrálo,ale je to věc každého jednoho z nás jak bude důvěřovat cizímu člověku že jej nepodvede!Raději projedu x kaček navíc než pak mít auto bez dokladů nebo doklady bez auta!
1999/102ehs =E3/E4 viz zde : registr-vozidel.cz/...
A pže od 1.1.letošního roku to není přeregistrace ale jen Změna a poplatek se platí při PŘEREGISTRACI ,tak dnes není nutno při změnách toto platit!
Evidenčku může zajistit i stávající majitel - jen uvede nacionále kupce auta. I já, kupodivu, jezdím do práce, ale prostě když chci koupit / prodat auto, tak si holt vezmu volno.
Neříkám, že Vámi plánovaný postup je nereálný, ale přijde mi zbytečně složitý a možností výskytu problémů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.