Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké auto koupit

Od: yveta odpovědí: 5 změna:

jezdím měsíčně 1000km po dálnici přesně řečeno bruntál Linec a zpět potřebuji spolehlivé auto s malou spotřebou mám volvo S 60 D 5 a dosluhuje to byla kára co mám shánět po čem se pídit děkuji za názory

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bruno*
hodnocení

0x

To je na dlouhou diskuzi, nechte si poradit od jiných cesťáků, stejně každý bude mít svůj názor a zkušenost max se 2 - 3 vozy. Snad jen tipy: spolehlivost = německá výroba, malá spotřeba = turbodiesel, nebo alternativní pohony. Velmi záleží na osobních požadavcích. Jak velké, jak rychlé, jak praktické - to už je na vás!

hodnocení

0x
Když úsporu tak zkus CNG.
Mercedesy třídy E nebo B jezdí za 5,5kg.
Naftový Superb III 2,0TDI se 140kW jezdí za necelých 6 litrů.
...teď už jen záleží na prioritách: značka,typ karoserie atd.

pavelp*
hodnocení

0x

No myslím, že co tady přidali kolegové nademnou ja určitě pravda, ale oba jste přeskočili jednu možnost od které se to vše odvíjí - finance :)

hodnocení

0x

pokud nafta a relativně levný servis, spolehlivost, spotřeba, tak se dívej po motorech 66 a 81kw od koncernu.. pokud benzín tak jedině lpg se silnějším motorem... 2.0 85kw je fajn ale je jich málo... i sehnat slušné auto s těma tdi motorama je velký problém.. a nebo za to chcou nesmysl...

pavelp*
hodnocení

0x

A pokud těch financí je víc, tak bych zkusil (protože o to mám taky zájem) nějakou předvaděčku ze zahraničí. V týdnu mám v plánu zajet v Brne na pobocku firmy auto-story.cz . Už jsem se tu ptal, ale zatím nikdo neodpověděl, co se týče zkušeností s nima apod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]