Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu.Zakoupil jsem modul pro denní svícení. Chci šetřit xenony. Zapojení jednoduché jak se říká pro blbce. Bohužel do nesvítí.Zkoušel jsem to nejprve zapojit jen zkušebně na žárovku a šlo to. Zapojil jsem to do mlhovek a nic.Vím,že se to nemá ale proč to nejde? Na plánku samotného modulu je na výstupu psáno max. 2 amp. Mohl by to být ten důvod. Poraďte. Děkuji.
zapojil jsem to na žárovku, zapojil jsem to do mlhovek není moc přesný popis... chce to buď lépe rozepsat nebo ještě lépe si nakreslit schémátko... nepíšete jak jste "to" zapojil - místo mlhovek, paralelně, sériově... max. 2 AMP není důvod, je to údaj o relativní spotřebě a předjištění
Je to preto,že to nefunguje,lebo radiaca jednotka cez CAN vedenia zistila väčší odber,čo definovala ako skrat,a nepustila tam prúd.Nové auta,niesu staré škodovky.
Riadiaca jednotka si kontroluje aj keď je menší odber,proste ten rozdiel nesmie byť veľký oproti naprogramovaniu.
Jestli je výstupní zatížení uvedeného modulu 2 A, tak mlhovky odebírají cca. 8,3 A. Jestliže tam není relé, tak jste modul spálil. Prvaděpodobně. Mlhovky bývají kolem 50 W, což je 4,16 A pro jednu.
Pepo asi máte pravdu,i pojistku to vypálilo.Dnes když jsem to měřil tak z toho modulu vychází pouze (--) i na (+) drátech.Jen tak pro příště jak se to dá spočítat?
Zapojil jsem to dnes na klasické relé a maká to.Jen ještě pořešit vypnutí, po zapnutí parkovacích světel.Nakopněte.Díky.
Díky moc to relé mám zapojeno : 30 - (+)-baterie,86 (--),85 (+) po startu, 87- ven k mlhovkám,tak tam mám dát ještě jedno relé nebo na toto?Díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.