Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapach z klimatizace

Od: balu76* odpovědí: 9 změna:

ahoj kluci je potreba sundat palubku u octavie 1 když smrdi klimatizace,prej se musi vymenit výparník.skoušel jsem spreje i ozonem a porad to smrdí.nebo ma nekdo jiný napad? díky.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Schod u spolujezdce kastlík vyndej vetrák a naper tam ten čistič rovnou kup něco od renomovaného vyrobce pak nandat větrák natočit auto a nechat to cca 10 -15 minut běžet a větrák funět naplno na vnitřní okruh
balu76*
hodnocení

diky dable na ten vetrak jsem koukal tak to udelam podle tebe diky

hodnocení

0x

Desinfekce by se měla (pomocí hadičky) dostat až k výparníku. Tam se v ideálním případě množí bakterie, plísně atp. které smrdí. Pokud výparník netěsní, je to jiná písnička.

majsterjoe*

Pokud netěsní výparník, pak to nechladí. Vyměnit by se měli filtry a zkontrolovat průduchy. Spreje na desinfekci nekupovat na benzínkách.

sanyo*

Základem je vyměnit vzduchový a zejména pak kabinový filtr, vzduchový filtr je asi jasný, tak podívej třeba tady Octavie 1, budeš překvapen tím humusem..

Pak bude dobré vyčistit a vydenzifikovat všechny průduchy dobrým spreyem..

doktpr365*
hodnocení

0x

Pokud to nikdo před tebou nedělal pravidelně tak už spreje nepomůžou pak jedině ozón,

cistymautem.cz/...

nebo zkusit ultrazvuk.

balu76*
hodnocení

ozonem jsem to taky delal a nic

mzxy*
hodnocení

0x

hnije filtr nebo je tam mrtvá myš

pokud je auto léta neservisovavné tak logicky smrdí

balu76*
hodnocení

auto mam pol roku a uz jsem menil 3 filtry protoze po kazdym cisteni mi tim smradem načichne .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]