Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěl bych se zeptat Vás řidičů a dopravců, kde rádi hledáte volná místa na pozici řidiče, nebo naopak kde firmy hledají nové řidiče? Jestli na internetu, tak na jakých konkrétních webech? Jsou nějaké informace, které Vám v běžných pracovních nabídkách chybí? Díky
V inzerátech, třeba volná místa, ptát se dopravních firem, je třeba být aktivní.
Viděl jsem náklaďák s nápisem vzadu ... hledáme řidiče,
No já si myslím že první firma kde půjdete vás vezme-i bez praxe.Šoférů je momentálně nedostatek,spousta jich teď odchází do Německa,Rakouska ale tam bez praxe asi neuspějete
Ano mluvím z vlastní zkušenosti.Před cca 2 lety to byla bída to jsem jezdil "do světa" i 14 dní v prd.. a měl jsem míň peněz jak dnes kdy jezdím pod bagr a kolem komína.A v poslední době mě volali ze 4 firem kde jsem dřív jezdil abych se vrátil
Šoférů je momentálně nedostatek
Mluvis ze zkusenosti nebo jsi to cetl v novinach? Z toho, co jsem cetl ja, tak zase takova shanka neni a bez praxe uz vubec ne. Ostatne @solenza z prispevku vyse popisuje jinde svoji zkusenost s hledanim prace z doby pred rokem a pul. Takovych popisu pribehu lze zde na poradne dohledat nekolik ( #kamion+prace ).
já sem taky toho názoru že řidičů je nedostatek, malé tak zvané "rodinné" firmy s řekněme pěti - deseti vozy mají většinou stálou flotilu řidičů, u těch větších je dnes šance na úspěch i bez praxe 99% (ICOM, Nicotrans, CS cargo, OK trans, Duvenbeck, Stellar, Šmídl, atd atd...)
měl jsem míň peněz jak dnes kdy jezdím pod bagr
1. Stavebnictvi mezirocne hodne vzrostlo.
2. vnitrostatni ridici maji vyssi zaklady (kamiony to dohaneji dietami)
3. Nezminil jsem to, ale moje nazory byly hlavne pro mezinarodni kamiony (o jinych prácích pro řidiče C toho moc nevím).
4. Diky za informace
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.