Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Felicia auto se jakoby dusí

Od: ohler* odpovědí: 10 změna:

zdravím, mám felicii 1,3 mpi, auto mi nechce pořádně jet,jakoby se dusilo,třeba když jedu na 3 tak dám plnej plyn a nic nechce se tomu až po chvíli se to probere a pořádně rozjede,dělá to jen někdy,nedělá to pořád nevíte co to muže být? a pokud mám auto na volnoběh tak kolisají otáčky,jakoby to chtělo chcípnout.škrtící klapku jsem dal použitou,ale funkční,měnil jsem svíčky,i vzduchový filtr. Co ted? Dal jsem to na seřízení ventilů.Nevíte co to může být?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sanyo*
hodnocení

0x

Osobně si myslím, že s největší pravděpodobností to je, nebo může být, katalyzátor, na podrobnosti se mne ale neptejte,, felinu mám ještě také, občas mi to dělá, z ničeho nic se málem zadusí., pak zase jede..., dělá to už často.. jeden maník na stk mi to před 2 lety potvrdil.., mám najeto min. 140 ooo,-km

host*
hodnocení

0x

Pteje se sám sebe, od kdy se to děje, zda se to postupně zhoršuje, nebo to přišlo skokem najednou po natankování nádrže, nebo po nějaké opravě. Někdy stačí natankovat u jiné pumpy a ejhle, autíčko zase frčí jako dřív.

ohler*
hodnocení

nene benzínem to není. a katalyzátor je novej cca rok.

hodnocení

0x

tohle může dělat i zapalovací lišta,ventily určitě né.Může to být i tím benzinem oni tyto škodovácké 1,3 jsou mlsné:)

hodnocení

0x

Ještě mě napadá.Zkus vyměnit palivový filtr,může být v autě ještě originální a je zanesení.Když nepomůže palvový filtr,tak se ještě podívej na palivové čerpadlo ;)

gumid
hodnocení

0x

MAP zezadu sání. Vyčisti ho sprejem na klapky a karby nebo štětcem a acetonem (nic jiného než aceton nepoužívej). Nesmí se ponořovat. Pak filtr paliva.

Je potřeba vyčistit klapku a nastavit 098. Takové psí kusy dělá i jiná lambda. Patří tam japonská a ne bosch (od jistého roku) nebo Bosch, ale ne univerzál.

hodnocení

0x
Začal bych filtrem paliva
skoda-club.net/...
Dále vyčistit a nastavit klapku
skoda-club.net/...

fik
hodnocení

0x

Mě jednu dobu dělalo něco podobnýho,tak při jednom startu z 20 otáčky vylítly na 1500 a nešly dolu,pomohlo jen vypnout klíček a znova nastartovat,pak už bylo všechno v pohodě. Při větší zátěži se to taky mělo občas snahu dusit. Napojení na diagnostiku-nic,laboroval jsem se vším-nic. Klapka vyčištěna+reset-nic. Nakonec příčina byla v lehce zaoxidované hlavní svorkovnici na řídící jednotce,jen nechápu proč se tam nenačetla nějaká chyba.

Projdi všechny důležité i nedůležité kontakty s kontakt sprejem a prosříkej,třeba je to jenom nějaká taková blbost

cecek
hodnocení

0x
Vymen cidlo na termostatu, to se zlutym krouzkem. Kup origo nebo aspon febi nebo podobne. A nech si nastavit klapku na diagnostice. Za petikilo vyreseno oboji.

pavelp*
hodnocení

0x

Díval si se na pístní kroužky?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]