Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Naplánování trasy

Od: zlatakvizova odpovědí: 5 změna:

Prosím, poradte s naplánováním trasy z D8 ze směru od německých hranic při vjezdu do Prahy 6 Střešovice.

Jsem důchodkyně neřidička a mám navádět řidiče cizince.

Děkuji všem ochotným za pomoc.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mcmerkurion*
hodnocení

0x

zadej si tuto trasu do map (google,seznam) a vytiskni si itinerář,nic jednoduššího nejni si myslim...

sanyo*
hodnocení

0x

Přečtěte i například něco o této dálnici zde :

cs.wikipedia.org/...

potom, si vložte tuto trasu :

google.cz/...

a naučte se s mapou pracovat myší...včetně kolečka na myši.. Z mapy zjistíte všechny možné průjězdní body a 2 varianty cesty

hodnocení

0x

Pokud budete plánovat, přesvědčte se, že máte v mapách už tunel Blanka, ten bude ve vaší situaci ideální cestou. V navigaci bude pod jménem Bubenečský tunel, Dejvický tunel a Brusnický tunel. Pojedete vlastně skoro pořád rovně.

saman47*

Čumím jak umím...Já se do toho tunelu pořád bojím vjet...*zed*

Zvykejte si, bude jich čím dál víc a nejen v ČR. Ten tunel byl sice drahej, ale výsledek špatný není.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]