Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozměr disků na Peugeot 206

Od: ludas* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,chtěl bych se zeptat,jestli by tu někdo nevěděl,zda-li by mi pasovali ocelové disky z Daewoo 4x100mm na Peugeota 206 kde je rozměr 4x108 mm?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Odpověděl sis sám... Nepasovaly - 4x100 má rozteč šroubů 100 mm, 4x108 pak 108 mm...

erikch*

a to tam fakt nejde narvat...:D

doplněno 24.11.12 17:25:

to diesel-jde PSA na Forda(FORD střed 63,4 a PSA má 65,1mm) obráceně už ne-alespon plecháče,Alu jdou vysoustružit...

hodnocení

0x

´To snad nemyslíš vážně na rozteč 4x108 dát disky z roztečí 4x100? Samozřejmě že bys to tam dostal,ale neutáhneš to jak se má a kolo se ti bude povolovat atd minimálně to hrozí tím,že si rozbuješ hubu a auto!

Ty disky prodej a kup si pežoťácký,ty co tam mají být,Max záměna s fordem tem má taky 4x108 nebo citreona,ale některé mají o menší ET! (jde o od cca p205 přes 309,405 nebo C-ZX,BX,Xantie,xsara...

doplněno 24.11.12 18:23:

To Olaf-to mne nenapadlo.

Erik-toto jsem nevěděl dík za upřesnění!

olaf71*

nejen ET, ale i střed.díru

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]