Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dotaz na motor jawa dandy 50 acs

Od: standaedy* odpovědí: 9 změna:
zdravím všechny prosím o radu jak a kde se dá sehnat nebo jak předělat 50 acs jawa dandy na 80 slišel jsem že to jde a nebo jestli někdo nevíte o motoru na tuhle dandynu za slušný peníz .předem dík

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alik*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
se podívej do vrakoviště
nebe
Mám na prodej motor na Jawu dandy 50.
burton*
mam zájem o váš motor jakou cenu byste si představoval a v jakém stavu motor je je kompletní? a odkud jste? Děkuji za odpověd.
nebe

Motor je kompletní mimo karburátoru,nutná malá oprava převodovky.

Opravu zařídím - po opravě 2 500,-Kč, bez opravy 2 000,-Kč.

Nemáte zájem o kompletní Dandynu s novým motorem motor inzerovaný za 10 000,-Kč?

burton*
Měl bych zájem jen o ten motor dandy pravě mám ale se špatným motorem kolik má motor najeto? a jak vypadá píst a válec? a odkud jste?Děkuji.
burton*
motor bych vzal bez opravy mohl byste napsat email nebo telefon?moc děkuji za odpověd.
honzik.t
Nemáte náhodou nádržku na oddělené mazání a 15zubové řetězové kolečko?
hlavi
Ahoj hele prosim tě neměl by si karbec na dandynu?

jiří
hodnocení

0x
Jestli ještě sháníš motor, tak napiš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]