Nejste přihlášen/a.
Chtěl jsem se zeptat, mám Octavia II, v ní tovární rádio.
Prudí mě pálení CDček s MP3, za jízdy lovit CD a měnit atd. Jak jednoduše udělat abych je měl na přehrávači a nějak zvuk přivedl do rádia z venku.
Koupil jsme si FM transmitter který tohle dělá akorát zvuk posílá FM modulací vzduchem kde ho chytá rádio, ale rádio dost chrčí. Rádio z éteru, ani CD nechrčí.
Jde se píchnout nějak na drát originál rádia vevnitř? Ve středovém sloupku je nějaká zdířka AUX ale ta s tím asi nesouvisí.
Ideálně kdyby to mělo někde zdířku audio in.
Nebo jinak, kdybych si koupil jiný rádio, a vyhodil to vestavný s tím displejem, má to nějaký úskalí? To zase bude stát dost peněz ne?
Uvítám jakoukoli praktickou radu nebo náhled.
Je to tohle radio?
Umi nejen MP3, ale i AAC nebo WMA, takze kdyz prekodujes svoje mp3 na aac/wma 64kb/s, tak se jich vejde na CD asi 400, coz je asi vetsina toho, co poslouchas. Pak nebudes muset menit CD.
Nevi nekdo, jestli nejaka autoradia umi cist 1GB CD?
Ono je to v dnesni dobe SD/USB vstupu a Bluetooth stejne passé, ale zajímalo by mě to.
Sežen si kabel, kterej má na obou koncích 3,5mm jack, jeden pichnes do AUXu a druhej do MP3nebo třeba do mobilu, na rádiu nastavíš AUX a jedeš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.