Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výpadky autorádia

Od: vlcak1 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám problémy s autorádiem od značky Sencor. Zdálo se že jede bez problémů, ale když si pustím hudbu z telefonu přes bluetooth, tak občas se začne hudba sekat nebo zcela přestane hrát a z repráků je slyšet slabý pískot. Poslední problém je displej, kde nejsou údaje zcela zobrazeny, takže název písničky je třeba viditelný jen napůl. Všechno lze vyřešit pouze úplným vypnutím rádia a někdy odejmutím předního panelu, pak je vše zase v pořádku. Ptám se jestli by mohl být problém i v kabeláži auta nebo to spíše ukazuje na vadné rádio. Pokud ano, má smysl reklamace? Tyto problémy totiž zaznamenávám třeba 1 za týden, takže abych ho nedostal zpět ve stejném stavu. Předem děkuji za každou reakci.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Jo levny sunt sencor , mam tez a kdyz jedu tak zniceho nic se vypne a jde zapnout az za par minut a radio je v tovarnim stavu... pokud vam uznaji reklamaci zalezi jen na servisu.

hodnocení

2x

sencor je špatně*plac* rádio vrátit a sehnat lepší značku

doplněno 04.11.15 20:01:

reklamuj a uvidíš já takhle reklamoval jednu věc dvakrát než mi to alza uznala chce se to nebát a nedat se

vlcak1
hodnocení

Já jsem byl při koupi na vážkách a i díky dobrým recenzím jsem tuto značku vzal...no a taky naposledy. Jde mi právě o tu reklamaci, jestli je možnost úspěchu když se ty problémy objevují jen občas.

doplněno 04.11.15 20:23:

Ok, díky za rady, zkusím tu reklamaci a třeba mi vrátí peníze.

recenze jsou teoreticky dobrou službou, ale pro koho?

a/ pro kupujícího, protože je píše spokojený uživatel

b/ pro prodávajícího, protože je píše sám, aby prodal šmejd

pozor na to, B je často správně

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]