Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Led dioda v dveřích řidiče

Od: mara21® odpovědí: 9 změna:

Dobrý večer,mám problém ze škoda fabia.Dneska jsem měníl přední reproduktory v předních dveří,ted když zamknu auto ,tak mě nechce blikát led dioda u čudlíku ve dveřích.Zkoušel jsem měřit napětí na led diodu,napětí je strašně malé jenom 0,8v.Jaký by mělo jit na led diodu napětí?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

problém může bejt v kabeláži v průchodce mezi dveřma nebo v nákým zámku je v háji mikrospínač či sou v něm studené spoje nebo múže bejt problém v řj oken dveří bejvá zoxidovanej konektor

zámek fábie i octávie stejnej postup skoda-club.net/...

hodnocení

jo a nevíš jaký má jít napětí na led diodu?

Na červenou ledku kolem 2V, tedy za předpokladu že tam není ledka s odporem a připravená přímo na 12V
hodnocení

Ok dík.To jsem chtěl slyšet.

hodnocení

Tak už bliká.Ale mám další problém při montáži mě vypadlo ze zámku táhlo pojistky dveří a fubec nevím ják je mám zpátky vrátit,aby zase fungovalo?

Problém je že tam je ten plech musiš to znova rozebrat a pak to nahaknout do zamku
Znam par frajerú co si kvuli tomu vyřízli do toho plechu drážku aby se jim to lip skládalo
A pozor at si nevylomíš ten plastovej bazmek na zámku !
Jo a kde byl problém?
hodnocení

Byl jeno špatný kontakt.A nemám radši zámek vytáhnout a nasadit tahlo,nerad bych vylomil plastový bezmek na zámku.

Je to náročnější ale de to i tak
hodnocení

Tak dneska jsem nastaďil tahlo do zámku.Doufám že jsem to nasadíl dobře?Jo a ještě k ledce včera blikala a ráno už ne.Tak tu neplech dělál odpor na ledce.Jak se zahrál,tak ledka neblikála.

Led dioda v dveřích řidiče
Led dioda v dveřích řidiče #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]