Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,mám problém ze škoda fabia.Dneska jsem měníl přední reproduktory v předních dveří,ted když zamknu auto ,tak mě nechce blikát led dioda u čudlíku ve dveřích.Zkoušel jsem měřit napětí na led diodu,napětí je strašně malé jenom 0,8v.Jaký by mělo jit na led diodu napětí?
problém může bejt v kabeláži v průchodce mezi dveřma nebo v nákým zámku je v háji mikrospínač či sou v něm studené spoje nebo múže bejt problém v řj oken dveří bejvá zoxidovanej konektor
zámek fábie i octávie stejnej postup skoda-club.net/...
Tak už bliká.Ale mám další problém při montáži mě vypadlo ze zámku táhlo pojistky dveří a fubec nevím ják je mám zpátky vrátit,aby zase fungovalo?
Byl jeno špatný kontakt.A nemám radši zámek vytáhnout a nasadit tahlo,nerad bych vylomil plastový bezmek na zámku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.